воскресенье, 15 февраля 2015 г.



      26 січня 2015 року на базі школи відбувся семінар-навчання для вчителів з проблеми ефективності використання інформаційно – комунікативних технологій на уроці, в педагогічній діяльності. Ми можемо довго дискутувати з приводу ефективності використання інформаційно – комунікативних технологій на уроці та як вони впливають на розвиток творчих здібностей та життєвої компетентності учнів, але не використовувати їх не маємо права, бо вони стрімко ввійшли в усі сфери нашого життя. Як результат семінару, вчителі вирішили   підвищувати свою методичну майстерність  щодо використання ІКТ у навчально – виховному процесі і використовувати інформаційно – комунікаційні  технології на своїх уроках як засіб розвитку творчих здібностей та життєвої компетентності учнів. З учителями було проведено навчання щодо створення власних сайтів, блогів, googl дисків тощо.


Описание: СкачатьОписание: Скачать

До уваги усіх учасників навчально-виховного процесу!


     Враховуючи останні події на сході України, фахівці з цивільного захисту рекомендують вчителям і батькам обов'язково  проводити з дітьми бесіди щодо поводження з невідомими предметами і пристроями. 

  Міністерство освіти і науки надіслало методичні рекомендації для проведення просвітницьких бесід з учнями ЗНЗ з питань уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами таа поведінки у надзвичайній ситуації.
    Ці матеріали можуть бути використані вчителями, класними керівниками для роботи на уроках чи у позакласній роботі.
Лист МОН "Методичні рекомендації щодо проведення бесід з учнями з питань уникнення враження мінами і..."
16 жовтня 2014 р.

Комментариев нет:

Отправить комментарий