пятница, 13 марта 2015 г.

        
    13 березня в школі пройшов конкурс читців поезій.
  Конкурс відкрила теплим привітальним словом  заступник директора школи з виховної роботи Руденко Оксана Миколаївна. Вона відзначила значимість Шевченкового слова і його особистості для підростаючого покоління, для нашої держави та для людства взагалі, адже в 2015 році вся громадськість світу відзначає 201 річницю з дня народження поета. Оксана Миколаївна нагадала учасникам про умови проведення конкурсу читців, критерії оцінювання, регламент виступів, про нагородження переможців. Піднесено звучала пісня у виконанні Матрохіної С.
   До учнів на конкурс завітала місцева поетеса Кундіренко Надія Никифорівна. У її виконанні зі сцени прозвучав шкільний гімн, автором якого є сама виконавиця. Надія Никифорівна прочитала для дітей власні поезії та звернулась до підростаючого покоління з проханням любити та берегти рідну землю, рідну мову.
   Зі сцени, уміло оформленої педагогом-організаторм Семиволос Наталією Вікторівною , з перших же виступів повіяло весняними пахощами, березнем, відкривався вернісаж Шевченкового слова, сучасних українських поетів. Приємно вразили такі моменти заходу:

· репертуар підібрано дуже ретельно, а більшість прочитаних творів поза шкільною програмою;

· багато поезій розкривали історичне минуле України;

· уперше виступали майже всі учні початкої школи;

· поезії звучали інтелігентно, коректно, проникливо.

     Конкурс досяг своїх цілей і став значимою подією школи. Безумовно, це і заслуга педагогів – словесників Руденко О.М., Семиволос Н.В., Даценко І.Ф. та вчителів початкої школи Бондаренко О.М,, Сергієнко Л.А., Погрібняк А.В., які зуміли виховати в учнів любов і до слова, і до України, і до Шевченка.
     І за результатами конкурсу було визначено переможців в молодшій віковій категорії:

І місце – Кальга Ольга , 3 клас
ІІ місце – Бесарабова Дарина , 2 клас
ІІІ місце – Соколенко Сніжана , 3 клас, Юхименко Інна , 4 клас

У старшій віковій категорії перемогли :

І місце – Шаповал Оксана, 6 клас
ІІ місце – Греховодова Тетяна, 7 клас, Мамон Анастасія , 8 клас
ІІІ місце – Півняк Анна , 10 клас, Ткаченко Єлизавета , 5 клас

    Вітаємо переможців конкурсу!!!




 

 




Комментариев нет:

Отправить комментарий