четверг, 30 апреля 2015 г.




Цікава подорож до міста Кіровоград


       29 квітня учні Олександрівської ЗШ І-ІІІ ступенів здійснили екскурсію в місто Кіровоград.
   Розпочався день із відвідування музею в Кіровоградській гімназії №5.  Побачивши експонати та прослухавши цікаву розповідь про страшне лихо, яке спіткало людей під час Другої світової війни, учні нашої школи перейнялися цим болем, не залишившись байдужими. Адже кожен із них розуміє, що наші прадіди виборювали мирне небо та вільне життя для нас. На згадку про відвідування музею  залишили свої враження та побажання у книзі подяк і запросили керівника Віктора Павловича та його гуртківців  відвідати наш шкільний музей.

     Наступною зупинкою був Кіровоградський дендропарк. Ландшафтний дизайн парку та квітучі клумби з тюльпанами,нарцисами,геоцинтами викликали неабияку зацікавленість у школярів. Різнобарвя весняних квітів не залишило байдужими нікого,і всі присутні на пам'ять про цей день зробили чудесні фото.
     Завершальним етапом екскурсії було відвідування Кіровоградського обласного драматичного театру ім. М. Кропивницького,де учні переглянули виставу- мюзикл «Сорочинський ярмарок». Захоплююча гра акторів,веселий музичний супровід настільки сподобався учням,що вони проявили бажання відвідати театр ще раз.

    Дякуємо організаторам поїздки за гарно проведений час та відмінний настрій!!! 

Комментариев нет:

Отправить комментарий