суббота, 6 июня 2015 г.

Картинки по запросу пришкільний табір  картинки

                                        02.06.2015 року
Відкриття табірної зміни
День дружби

Картинки по запросу день дружби  картинка

                                  

   2 червня розпочав свою роботу пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням дітей «Юність». Попереду 14 чудових днів, наповнених змістовним відпочинком, цікавими розвагами, позитивними емоціями та новими відкриттями!!!
   Для  вихованців підготували цікаву програму. Зранку  відбулося святкове відкриття табору, урочиста лінійка. Директор школи – Глущенко Н.В. та начальник табору Руденко О.М.  привітали дітей та побажали їм гарного відпочинку, позитивних емоцій, всіляких гараздів. Потім нам запропонували знайти солодкий сюрприз. А відбувалося це у формі квесту. Діти із задоволенням його шукали. Але найспритнішими виявились вихованці загону «Діамант», які й знайшли скарб. Та на цьому все не закінчилось. Під керівництвом старшого вихователя Семиволос Н.В. усі присутні на святі відкриття затанцювали майданс під гаслом – «Україна – це моя Європа!» . Всі отримали багато позитивних емоцій і зарядились гарним настроєм!

Загін "Діамант"
    В перший день-«День дружби», учні обрали назву для свого загону,командира; вивчили девіз та речівку.В загоні була проведена гра-тренінг «Давай познайомимося». Учні в ігровій формі розповіли багато цікавого про себе та свої захоплення. День закінчився активною грою у волейбол.


     
                                       
 Загін "Розбишаки"

     Вихованці розучили девіз, речівку, пісню . Командиром загону діти обрали Сергія Каменєва. 
   Хлопчики та дівчатка проявили свою фантазію і виготовили бейджики для себе. Тепер всі знають, що ми – «Розбишаки».
    Цікаво пройшла рольова гра «Давайте познайомимось». Посмішки та дружні обійми створили комфортний емоційний клімат у загоні.



03.06.2015 року



    Щороку на початку літа відзначається прекрасне свято радості та надії - Міжнародний день захисту дітей. Ось і цього року 3 червня Олександрійщина привітала і вшанувала своїх перлинок - переможців обласних та Всеукраїнських олімпіад, фестивалів, конкурсів учнівської молоді та успішних спортсменів навчальних закладів району у Міжнародний день захисту дітей, на районному фестивалі «Перлини Олександрійщини». 

                                             Загін "Діамант"

«День відкриття табору» розпочався урочистою лінійкою,де учні представили свої загони. Після обіду на учнів чекала дуже цікава та пізнавальна екскурсія до храму-святині Лева Силенка.


    

              Загін "Розбишаки"

    Командир загону С.Каменєв на урочистій лінійці відкриття табору «Юність» здавав рапорт, керував своїми друзями, які дуже старалися якомога голосніше розказати речівку та девіз.
   Із захопленням розбишаки взяли участь у квесті. Вправно повторювали всі рухи флеш – мобу.


04.06.2015
День казки

Картинки по запросу день казки картинка

   

 





 Загін "Діамант"

    День розпочався дуже активно. Ранок почався з казкової вікторини,де учні повинні були намалювати свою улюблену казку,мімікою та жестами показати заданого героя з казки. Далі був проведений літературний квест,де учні мали змогу показати свої знання з української та світової літератури. День завершився презентацією казки «Коза-дереза» на сучасний лад,яку члени загону показали для малят.

Загін "Розбишаки"

        Вихователь Т.П.Паук провела бесіду з БЖД у вигляді вікторини. Амбровірусні інфекції тепер не страшні розбишакам!
     Цікаву розповідь про пригоди Червоної Шапочки придумала Жанна Блонська під час рольової гри «Уяви себе казковим героєм». 
         Під час захисту костюмів улюблених літературних героїв казок дівчатка продемонстрували свої акторські здібності, розвивали комунікативні навички .Найбільш популярною виявилась казкова героїня Попелюшка, а найбільш артистичними – Олена Запарій та Олеся Краснікова.



05.06.2015
День спорту  


     Цікаво пройшли спортивні змагання " ВЕСЕЛІ СТАРТИ" в таборі .На шкільному стадіоні  в загоні "Веселка" пройшов конкурс "На старт! Увага! Марш!". Випробували свої сили 2 команди: "Олімпійці", "Непереможні".



    Всі учні  взяли активну участь у спортивних конкурсах, а саме: «Не загуби м’яча»,«Стрибки в мішках», «Стрибки на скакалці», «Варися, кашо!" , вдгадували загадки та  грали в спортивну вікторину. А також була проведена гра з глядачами. Як підсумок спортивних змагань була прозвучена учнями пісня «Здоров’я і спорт».  Перемогу здобула команда "Олімпійці".Найактивніші учні були нагороджені грамотами школи. 





День екології
06.06.2015

  В День Екології вихованці загону «ДРУЖБА» з метою «Вивчення рослин та тварин своєї місцевості» побували на ескурсії в місцевому парку, займалися створенням гербарію лікарських рослин, виготовленням вазончиків із пластикових пляшок, розігрування сценки «Збережемо природу разом». Знавці рідної природи – Круглова Анастасія, Шаповал Тетяна, Салажан Анастасія, Ковальов Олександр.




08.06.2015
День мови


«Солов’їна, барвінкова,
Українська рідна мова…» 

     Такими словами розпочалася поетична година «Звучи, моя мово чарівна». Ведучі Кальга О. і Юхименко І. провели школярів шляхами становлення української мови. Учні підготували вірші про українську мову і презентували їх. Переможцями вийшли: Соколенко С. ( 3клас), Селезень О. (3 клас), Петрова С. (3 клас),Литвиненко В. ( 4 клас), Ніколенко Д. ( 4 клас).
Естафету перейняла конкурсна програма «Знавці української мови» за участю команд «Мовознавці» та «Філологи» і продемонструвала ерудованість школярів з питань мовознавства. Діти прийняли участь у конкурсах : «Скажи без затримки», «Мовне асорті», «Всезнайко», «Відгадай загадку» та інші. Перемогу отримала команда «Філологи». Гарними знавцями української мови виявились: Селезень О., Юхименко І., Соколенко С.,
 Литвиненко В.





10.06.2015
День мистетва

     Цікаво і змістовно пройшов ще один день, День мистецтва у таборі «Юність». Діти приймали участь у різноманітних заходах. 
     Весело і цікаво було в актовому залі цього дня. Діти активно виконували гумористичні пісні, малювали карикатури, шаржі, а найбільше всім сподобався конкурс на кращу гримасу , в ході якого актова зала школи переповнювалась сміхом. Після тематичних конкурсів діти були задіяні у різноманітних рухливих іграх і мали змогу у повній мірі насолодитись літніми канікулами.

   


День мистецтв – це просто диво,
В нас в загоні всі щасливі.
Ми - художники й актори,
Всі старались як могли
І тому перемогли.

  Взявши в руки крейду, школярі попрямували на майданчик. І диво … в руках весельчат крейда стала чарівною і дітлахи створили прекрасні композиції про рідний край, домівку, нашу неньку Україну.
  Повернувшись до класної кімнати, учні були здивовані, що кімната перетворилася на сцену театру. І школярі з великим піднесенням ставили українську народну казку «Ріпка». Учасниками були всі і показали себе прекрасними акторами.
  День закінчився цікавою грою «Показуха». Діти познайомилися з цікавим словом «пантоміма». Школярі пройшли незвичайні етапи: «Називалки», «Показалки», «Угадалки».      Вихованці отримали не лише нагороди, а позитивний настрій від незвичайної гри і чудового дня. От і все.

Час додому нам збиратись,
хоч і сумно розставатись!

  



День краси

   10.06.2015 року в пришкільному таборі з денним перебуванням «Юність» пройшов День краси. Головною подією дня став конкурс «Міс табору». У старшій віковій категорії серед вихованців загону «Дружба» та «Діамант» конкурсантки змагалися за перемогу у таких номінаціях: «Міс чарівність», «Міс глядацьких симпатій» та «Міс табору- 2015». Програма складалась із конкурсів, які спрямовувались на розкриття творчих та акторських вмінь, інтелектуальних та комунікативних здібностей. Усі учасниці активно проявили себе у кожному конкурсі, продемонструвавши свої таланти та знання. За підсумками конкурсів визначились переможці, а саме – Гажала Тетяна отримала звання «Міс глядацьких симпатій», Матюша Анастасія стала «Міс чарівність», а титул «Міс табору- 2015» завоювала Кандейкіна Діана. Тож, вітаємо переможниць та бажаємо подальших перемог!


  

   Цього ж дня була проведена екскурсія до міста Олександрія на театралізоване свято за участю казкових героїв. 23 учня загонів «Розбишаки» та «Веселка» переглянули виставу «Колобок» . Головний герой Колобок Пирогович проводив інтерактивні ігри. Діти плескали в долоньки, повторюючи за кумедним котиком рухи і слова пісеньки, шукали разом з клоуном казкову героїню Пупу.



                    11.06.2015
День безпеки життєдіяльності

      11 червня в пришкільному таборі «Юність»пройшов «День безпеки життєдіяльності».
     В загоні «Діамант» день розпочався бесідою  «Правила поведінки під час пожежі» у формі круглого столу. Під час засідання вихованці загону обговорили правила, які потрібно дотримуватися під час пожежі. В кінці дня серед вихованців був проведений практикум із правил їзди на велосипеді. Хлопці не лише показали як потрібно їздити, але й правильно відповіли на запитання про правила руху велосипедистів на дорозі. Найактивнішими були Білозор Богдан, Бершавський Олександр та Ішунін Олександр. 
   У загоні «Дружба» день пройшов активно. Повторюючи правила дорожнього руху, вихованці загону пригадали теоретичні засади про правила, яких повинні дотримуватись пішоходи. Наконечна Інна та Шаповал Оксана ознайомили інших із власноствореною абеткою для пішоходів-школярів.
  Загін «Веселка» провів захоплюючу та пізнавальну вікторину на тему: «Ми – за здоровий спосіб життя». Вона несла не тільки відомості теоретичного характеру, а й практичні навички. Вихованці загону, відповідаючи на запитання, повторили головні правила безпеки під час виникнення ситуацій природного та техногенного характеру. Своєю кмітливістю та гарними знаннями відзначились Ішуніна Карина, Попов Антон, Матрохіна Марина. 
     Змістовною та корисною стала година спілкування «Коли ти залишаєшся вдома сам» в загоні «Розбишаки». Малюкам ще раз нагадали про основні правила, яких має дотримуватись кожна дитина. Разом з вихователями учні склали пам’ятки для кожного з правилами безпеки життєдіяльності. Маринко Ернест та Артюх Софія розповіли своїм одноліткам про правила перебування в громадських місцях, транспорті та під час походу.
  Також цього дня учням нагадали про правила поведінки на випадок виникнення терористичного акту, обговорили першочергові дії в разі артобстрілу. Усі діти до почутого віднеслись відповідально та серйозно.

 

                                                        12.06.2015
             День творчості

     Сьогодні свято - загін "Веселка"   буде обирати Міс загону. Дівчата поприходили гарні і трохи схвильовані, а хлопчаки з цікавістю спостерігали за маленькими принцесами. І ось конкурсна програма розпочалася: учасниці презентували свої наряди, дефілюючи по класі, розповідали про себе, про свої мрії, читали вірші, співали пісні. Цікавими і захоплюючими були конкурси «Яка я гарна!», «Макіяж для подруги», «Намалюй квітку», «Господарочка», «Відгадай загадку».
     Перемогла і отримала титул Міс загону Кальга О. ( 3 клас), але інші дівчатка теж були нагородженні: міс Чарівність – Соколенко С. ( 3клас), міс Привабливість – Литвиненко В. ( 4клас), міс Ніжність – Ішуніна К. (2 клас), 
   Учениці, які отримали титули прийняли участь у конкурсній програмі табору «Юність» «Міні-міс табору 2015». Цей титул отримала Соколенко С.. Вона була найчарівніша, найгарніша, найніжніша, найвміліша і т.д.

 
                             

                                


                                   13.06.2015
                        День туризму

   «День туризму» в таборі розпочався з бесіди «Ти заблукав. Твої дії». Вихованці в ході бесіди продемонстрували орієнтування по місцевості за годинником, за компасом, за місцевими прикметами та власною тінню. Артюх Софія та Решетова Орина розіграли сценку «Загубилася». Русуляк Єгор разом з Каменєвим Сергієм нагадали всім «розбишакам», що треба робити, якщо заблукали у лісі. Найцікавішим для дітей став конкурс «Збери рюкзак». Найспритнішими в цьому конкурсі виявилися Ніколенко Д. та Грицайов В.. Дівчата під час заходу «Умій побачити красу природи » продемонстрували красу нашої природи та показали свою любов та бережливе ставлення до неї.

 



                               

                                    15.06.2015
                        День інтелектуальних ігор

   «День інтелектуальних ігор» обіцяв бути цікавим та пізнавальним. Вихованці табору розділилися на дві команди, «Піфагорівці» та «Юні Архімеди» для гри «Що?Де?Коли?». Гра включала в собі питання різної складності та охоплювала всі сфери діяльності. Перемогла команда «Піфагорівці» на чолі з командиром Грицайовим Владиславом. Також сьогодні пройшов конкурс «Вгадай мелодію». Переможець Півняк Анна. День завершився змаганням з настільного тенісу.

                                     

                                        16.06.2015
                        Цікавий день в таборі
  
   16 червня в пришкільному таборі «Юність» Олександрівської загальноосвітньої школи пройшов цікавий захід, присвячений ДНЮ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ! Захоплююче дійство для учнів школи провели бібліотекарі Центральної районної бібліотеки ім. Д.Чижевського – Юнак Ольга Миколаївна та Губа Олена Вікторівна. 
   На початку всі присутні проспівали гімн України, а далі у веселій ігровій формі відбулося знайомство учасників із організаторами, що дало змогу вихованцям стати відкритішими та активнішими в розважальних конкурсах.
 І розпочалися справжні розваги! Діти поділились на команди дівчаток та хлопчиків. Проявивши себе в інтелектуальній вікторині, присвяченій історії та звичаям українського народу, лідерами стала команда дівчаток. Але після «Казкової правознайки» хлопці зрівняли рахунок. Під час цього конкурсу учні пригадували казки та поєднували їх із статтями Конституції України. Сподобався учасникам конкурс «Дешифрувальник», за умовами якого необхідно було розгадати зашифровані слова. Розгадуючи слова, учні повторили українську абетку та пригадали математику. Переможцями стала команда дівчат. А під кінець погортали учні дитячі книги, шукаючи відповідь на поставлені питання. Що ж, перемога за дівчатами!
 Усім учасникам сподобався проведений захід. Діти були активні, дружні, разом працювали на перемогу. Саме за це і отримали подарунки у вигляді яскравих сувенірів. 
Учні щиро дякували гостям за організацію і проведення змістовного та цікавого заходу.
 З метою популяризації української культури для загонів «Розбишаки» та «Веселка» провідним спеціалістом Олександрійського районного центру соціальних служб для 
сім’ ї , дітей та молоді Коваль К.С. було влаштовано перегляд мультфільму «Котигорошко та його друзі».
 Потім діти розповідали напам’ять вірші про Україну та отримали від гості солодкі призи. Гарно виступили Олеся Краснікова, Жанна Блонська.
   Юні олександрівці ростуть справжніми патріотами!

Комментариев нет:

Отправить комментарий