вторник, 16 июня 2015 г.



Ще один цікавий день в пришкільному таборі "Юність"
 
     16 червня в пришкільному таборі «Юність» Олександрівської загальноосвітньої школи пройшов цікавий захід, присвячений ДНЮ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ! Захоплююче дійство для учнів школи провели бібліотекарі Центральної районної бібліотеки ім. Д.Чижевського – Юнак Ольга Миколаївна та Губа Олена Вікторівна. 

   На початку всі присутні проспівали гімн України, а далі у веселій ігровій формі відбулося знайомство учасників із організаторами, що дало змогу вихованцям стати відкритішими та активнішими в розважальних конкурсах. 

  І розпочалися справжні розваги! Діти поділились на команди дівчаток та хлопчиків. Проявивши себе в інтелектуальній вікторині, присвяченій історії та звичаям українського народу, лідерами стала команда дівчаток. Але після «Казкової правознайки» хлопці зрівняли рахунок. Під час цього конкурсу учні пригадували казки та поєднували їх із статтями Конституції України. Сподобався учасникам конкурс «Дешифрувальник», за умовами якого необхідно було розгадати зашифровані слова. Розгадуючи слова, учні повторили українську абетку та пригадали математику. Переможцями стала команда дівчат. А під кінець погортали учні дитячі книги, шукаючи відповідь на поставлені питання. Що ж, перемога за дівчатами!

     Усім учасникам сподобався проведений захід. Діти були активні, дружні, разом працювали на перемогу. Саме за це і отримали подарунки у вигляді яскравих сувенірів. 

  Учні щиро дякували гостям за організацію і проведення змістовного та цікавого заходу. 



   
     З метою популяризації української культури для загонів «Розбишаки» та «Веселка» провідним спеціалістом Олександрійського районного центру соціальних служб для 
сім’ ї , дітей та молоді Коваль К.С. було влаштовано перегляд мультфільму «Котигорошко та його друзі». 








      Потім діти розповідали напам’ять вірші про Україну та отримали від гості солодкі призи. Гарно виступили Олеся Краснікова, Жанна Блонська.

   Юні олександрівці ростуть справжніми патріотами!


Комментариев нет:

Отправить комментарий