воскресенье, 28 июня 2015 г.

28 червня - День молоді


Шановні друзі!
     28 червня Україна відзначає День молоді!
    Серед багатьох свят, які відзначає наша країна, День молоді – свято особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя. Це час становлення, професійного вибору, час кохання та мрій, час планування майбутнього.
   Сучасні і освічені, ви – сьогодення України, її майбутнє. Ваші енергія і завзяття, оптимізм і наполегливість знаходять втілення у  науці , спорті та мистецтві. 
   Від щирого серця прийміть вітання із Днем молоді: і ті, хто тільки вступає у доросле життя, і ті, для кого молодість – не лише паспортні дані, але й філософія життя, незалежно від віку та пройденого шляху.
  З нагоди свята дозвольте побажати міцного здоров’я, успіхів у навчанні і роботі, творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого ви прагнете! Використовуйте всі переваги цієї прекрасної пори: досягайте успіхів, кохайте, творіть і обов'язково перемагайте! Любіть свою країну, будьте справедливими та впевненими у своїх силах. Хай справдяться всі ваші життєві очікування, а серце залишається завжди молодим!

Комментариев нет:

Отправить комментарий