пятница, 25 сентября 2015 г.


Картинки по запросу картинка осінній ярмарок в школі,

Осінній ярмарок в школі

Осінь золота прийшла до нашого краю,
Всім нам осінь принесла щедрі урожаї!
Урожай зібрали – свято вшанували,
Щоб про щедрість українську ви не забували!
Сьогодні будем залюбки усі щось продавати,
На ярмарку осінньому зібрались торгувати!

    Традиційним у нашій школі став осінній ярмарок, який відбувся 25 вересня. Такий захід згуртовує всю шкільну родину - учнів, учителів і батьківську громадськість.  Такі заходи є дуже цікавими, бо до них готуються і дорослі, і діти. 
     Цього року учні пропонують солодощі та страви української національної кухні, городину, фрукти, квіти, все, чим багата рідна Олександрівка! 

  

     У своїх родинах батьки і діти спільно готують випічку та домашні страви, вишукують цікаві та оригінальні овочі з присадибних ділянок. Ось такі помідори принесли до школи наймолодші школярики - наші першокласники! І ніхто не міг повірити, що це не сливи, поки не скуштували таких чудернацьких помідорів! І як же можна було пройти мимо, коли наймолодші учасники ярмарку  так припрошували скуштувати чудо-помідори: "Беріть помідори, вони пречудові, до Вашого столу хоч зараз готові!"

   

     Учні апетитно ласували смаколиками! Приємно і радісно було спостерігати за дітьми, які гарно ярмаркували, разом з батьками фотографувалися біля калини!
       І дійсно, ярмарок видався на славу. Продавці вторгували, а покупці придбали все те, чого їх душа бажала. А найголовніше те, що колективна творча справа об'єднала шкільну родину, згуртувала разом усіх, хто небайдужий, хто шанує і поважає традиції свого народу, любить свою неньку-Україну.

  
       

       
                                                                

Комментариев нет:

Отправить комментарий