пятница, 25 сентября 2015 г.

Картинки по запросу Тиждень безпеки руху дітей картинка

     Безпечний рух на дорозі – запорука безпечного життя! Під таким гаслом розпочався тиждень безпеки руху в Олександрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів.
     В рамках Тижня відбулися різні тематичні заходи відповідно до розробленого плану: тематичні бесіди з попередження дитячого травматизму на дорогах (урок дорожньої грамоти на тему: «Безпека на дорогах залежить від кожного»); виставка літератури «Безпека дорожнього руху – це життя!»; конкурс малюнків на тему: «Правила дорожнього руху очима дітей»; бесіди з батьками учнів про безпеку дітей на дорогах та необхідність дотримуватися ПДР усіма учасниками дорожнього руху; гра-практикум з ПДР «Ми - зразкові пішоходи».
Учні 1 класу під час проведення заходів розгадували загадки, малювали дорожні знаки, грали в рольові ігри тощо.
  

     Під час Тижня безпеки дорожнього руху учні 3 класу стали учасниками конкурсу малюнків (найоригінальніший намалював Ернест Маринко). Також учні із задоволенням відгадували загадки та відповідали на запитання вікторини «В гостях у світлофора Моргайка». Найбільше правильних відповідей було у Каменєва Сергія, Тесленко Карини. Також для вихованців провели практичне заняття, під час якого вони проявила знання і уміння, які здобули.


     Для учнів 5-11 класів вчителі підготували виховну годину на тему "Молоде покоління за безпеку руху". Мета заняття - вчити учнів дотримуватись Правил дорожнього руху, розпізнавати дорожні знаки, розвивати вміння правильно розуміти знаки регулювальника, спонукати дітей безпечно переходити дорогу в містах чи селах, виховувати обережність при переході вулиць.
    Учні 5 класу підготували та провели для молодших школярів повчальне заняття "Мій шлях додому". Діти мали можливість якомога більше взнати про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки, їх значення. Учні набули практичних навичок безпечного поводження на дорозі. Учні 5 класу показали свою кмітливість у вирішенні різного роду ситуативних завдань, міні - вікторинах. Також виявили свої знання у розпізнаванні дорожніх знаків, їх безпосередньому призначенні на дорогах. Учні 5 класу на завершення заходу вручили своїм товаришам  пам’ятки з даної тематики «Безпека на дорозі!».

     Учні 11 класу підготували  презентацію «Безпека на дорозі – безпека життя».


     В рамках Тижня безпеки дорожнього руху 17 вересня у школі пройшов виступ шкільної команди-агітбригади ФАРА. Учасники у доступній формі висвітлили найголовніші питання безпеки дітей на дорозі. Змістовний та лаконічний виступ юірівців ще раз розкрив головні правила дорожнього руху молодшим учням. 


    В шкільній бібліотеці організовано викладку книг «Безпечна дорога до школи» та відбулася зустріч з учнями початкових класів «Будь обережним на дорозі». Бібліотекар Сергієнко Людмила Андріївна  презентувала книгу «Правила дорожнього руху». Школярі пригадали правила вуличного руху, дорожні знаки та розмітки, які допомагають безпечному перебуванню дітей на вулиці.



Комментариев нет:

Отправить комментарий