вторник, 1 сентября 2015 г.


     Першого вересня в Олександрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів пройшла урочиста лінійка до Свята першого дзвоника.

    
     На святі були присутні діти, батьки, вчителі, почесні гості. Директор школи Глущенко Наталія Василівна привітала всіх з чудовим святом Днем Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожна дитина за допомогою вчителів та рідних, стала доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.
     На свято до школярів завітали сільський голова Ніколенко Тамара Борисівна, головний бухгалтер ФГ "Олександрівське" Мамон Ірина Миколаївна. Гості привітали учнів з Днем знань та подарували дітям цінні подарунки.
     Особливе почесне місце на лінійці було відведено найменшим школярам-першокласникам, які розказували вірші про школу та рідну землю.  Проводжати своїх друзів до школи завітали вихованці дитячого садочка "Малятко". Зворушливим був виступ одинадцятикласників, для яких цей рік буде останнім роком навчання в стінах рідної школи. 
       Вся лінійка була пройнята почуттям любові до своєї Батьківщини, шанобливого ставлення до національних символів, звичаїв та традицій українського народу. З метою формування національно свідомої, соціально активної особистості, пройнятої почуттям любові до своєї Батьківщини, готової до розбудови Української держави, виконання конституційних і громадянських обов`язків, наполегливої праці на благо рідного народу, примноження і захисту його здобутків в школі  пройшов перший урок знань. 




img4.jpg


Мультфільми про Україну для Першого уроку


Комментариев нет:

Отправить комментарий