пятница, 25 сентября 2015 г.


   Тиждень ПАТРІОТА в школі
 В рамках проведення районного тижня національно-патріотичного виховання в Олександрівській школі пройшов Тиждень патріота. 
   Протягом Тижня проводилися години спілкування, класні посиденьки, виховні години, які були спрямовані на успадкування духовних надбань народу, української культури. Цікаво пройшов загальношкільний флешмоб «Україна – це ми!», метою якого було донести до кожного учня школи, що Україна починається з нас. В рамках Тижня пройшов День вишиванки. Цього дня всі учні прийшли до школи у вишитих сорочках. В дусі патріотичного виховання у четвертокласників пройшов виховний захід «Українська хустка». Найменші вихованці школи провели інтегроване заняття «Допитливі малята хочуть все про Україну знати». На завершення в школі відбувся святковий концерт «Моя Україна – вільна країна». У ході свята пролунали українські пісні, у яких оспівується краса України, мужність воїнів-захисників. 
  Усі заходи викликали в учнів інтерес та шанобливе ставлення до національних надбань, традицій, культури українського народу. Тож, гадаємо, що вони надовго залишаться в пам’яті та серцях вихованців.










Комментариев нет:

Отправить комментарий